yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en birebir bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olur.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların emanet güvenliğini tedarik etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın yangın kapısı Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Henüz erdemli konutlarda yahut anlayışyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını uydurmak için birden ziyade yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yarar eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; bayağıda kâin Garaj alegori iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile işlem adımları çoğu kez şunları bâtınerir:

Report this wiki page